Domenec Torrent, İstanbul'da!

Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Galatasaray kategorisinde admin tarafından oluşturulan Domenec Torrent, İstanbul'da! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 104 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Galatasaray
Konu Başlığı Domenec Torrent, İstanbul'da!
Konbuyu başlatan admin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan admin

admin

We Love Tahmin
Owner
Tepki
2
Ad
Forum
Soyad
Tahmin
Galatasaray'ın teknik direktörlük konusunda görüşmelerini sürdürdüğü Domenec Torrent, İstanbul'a geldi. İspanyol teknik adamı taşıyan uçak TSİ 20.15'te İspanya'nın Barcelona kentinden havalandı.
C6Tq6_1641935641_5311.jpg
Türk Hava Yolları'na ait uçak, saat 23.50 dolaylarında İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı. 59 yaşındaki teknik adam, kendisini bekleyen yöneticilerle birlikte araçla alandan ayrıldı.

7lLCh_1641938120_834.jpg
Sarı-kırmızılı kulübün, Domenec Torrent'i önümüzdeki saatlerde yeni teknik direktör olarak resmen açıklaması bekleniyor.

TgD5G_1641935617_1289.jpg
"Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım" Havalanında kısa bir açıklama yapan Torrent'in “Galatasaray ’la uzun süredir görüşüyordum” dediği iddia edilmişti. Konuyla ilgili resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Torrent, "Galatasaray gibi büyük bir camiada olmaktan çok mutlu ve heyecanlıyım. İnişim sonrasında “Galatasaray ’la uzun süredir görüşüyordum” diye bir beyanatım olmamıştır." dedi.
oRwSX_1641937567_8725.JPG

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar